Zašto bi predstavili Vašu kompaniju na našem poslovnom adresaru Najbolje Kompanije .com ?

Ovo je odlična web lokacija za Vaše poslovanje, jer današnji klijenti i poslovni partneri, kao i Vaši budući radnici, o kompanijama prvenstveno saznaju preko internet portala. Detaljni opisi usluga i proizvoda, su najvažniji deo portala www.NajboljeKompanije.com , zato je potrebno da nam pošaljete tekst koji će posetiocima predstaviti ono što Vaša kompanija zapravo jeste.

Pored toga, uradićemo odličnu SEO (optimizacija tj unećemo ključne reči za Vašu delatnost na našoj web prezentaciji, kako bi bili među prvim na pretraživačima.

Odaberite kategoriju i budite prvi na Bing, Google, Yahoo, Yandex ...

KONTAKT

Ag SNOB - Agencija SNOB - Agency SNOB (Something New On Balkan), Ratka Pavlovica 99, 18400 Prokuplje, Srbija - Serbia

Adresar
snob
snob

kontakt

e-mail: info@najboljekompanije.com ; cc/bcc e-mail: info@agencysnob.com ; +381 63 427 577 ; www.AgencijaSNOB.com ; www.AgencySNOB.com ; www.NajboljeKompanije.com

Adresar
snob

Ova stranica navodi USLOVE pod kojima možete koristiti Internet stranicu. Pristupanjem Internet stranici prihvatate da ćete se obavezati ovim USLOVIMA.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, logotipe, softver i zaštitne znakove, vlasništvo je portala NajboljeKompanije.com - by Agencija SNOB, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima. Portal NajboljeKompanije.com ne toleriše kršenje autorskih prava i aktivno će nastaviti s bilo kojim poznatim kršenjem u punoj meri zakona.

Ograničenja upotrebe

Ne možete kopirati, umnožavati, ponovo objavljivati, rastavljati, dekompilirati, vršiti inverzni inženjering, preuzimati, objavljivati, emitovati, prenositi, stavljati na raspolaganje javnosti ili na bilo koji drugi način koristiti NajboljeKompanije.com sadržaj na bilo koji način. Web lokaciju takođe ne možete koristiti za kreiranje, izmenu, ažuriranje ili verifikaciju bilo koje baze podataka, direktorijuma, popisa kupaca, mailing lista ili drugih zapisa.

Upotreba podataka Portala NajboljeKompanije.comkao izvora ili cilja za direktni marketing, telemarketing, istraživanje tržišta ili bilo koju drugu marketinšku aktivnost u vaše ili nečije drugo ime strogo je zabranjena.

Jemstva za web stranice

Portal NajboljeKompanije.com ne garantuje pravovremenost, potpunost ili izvedbu web stranice ili bilo kojeg sadržaja. Iako se trudimo da osiguramo da je sav sadržaj sadržan na web lokaciji tačan u trenutku objavljivanja, Portal NajboljeKompanije.com ne preuzima odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili netačan sadržaj na web lokaciji.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu, finansijsku ili na bilo koji drugi način kao rezultat upotrebe podataka danih na web lokaciji, niti portal NajboljeKompanije.com garantuje prikladnost ili kvalitet bilo kojih proizvoda ili usluga koji se nalaze na web lokaciji.

Portal NajboljeKompanije.com ne garantuje da će pristup web lokaciji ili funkcijama na web lokaciji biti neprekinut ili bez grešaka. Portal NajboljeKompanije.com ne garantuje ni da server na kojem se zasniva Web stranica ne sadrži viruse ili druge štetne kodove.Prilozi sa web lokacije

Doprinose na web portalu mogu dati samo korisnici koji su se registrovali na web mestu koristeći potvrđenu adresu e-pošte.

Doprinosi na web lokaciji potiču se pod uslovom da su dati na odgovoran način i ni na koji način nisu netačni, klevetnički ili obmanjujući.

Za slike, video zapise ili druge medije postavljene na web lokaciji odgovorni su korisnici koji su ih poslali. Portal NajboljeKompanije.com ne može se smatrati odgovornim za medijski sadržaj koji su poslali/dodali autori web stranica iz poslovnog adresara.

NajboljeKompanije.com zadržava pravo, bez ikakve obaveze, da pregleda, ispravi, ukloni ili modifikuje bilo koji sadržaj koji je predat za web stranicu.

 

Oglašavanje vašeg posla na Poslovni Adresar

Podaci koje pružate u vezi s vašim poslovanjem moraju biti tačni i istiniti. Morate imati dozvolu vlasnika autorskih prava za sve fotografije, video zapise ili medije koje prenesete na web lokaciju.

E-mailovi Vašoj kompaniji se šalju kako bi se potvrdilo plaćanje članarine, kada prethodi nova pretplata, kada uplata ne uspe ili se pokuša ponovo ili kada vaša pretplata bude otkazana ili ističe.

Članovi mogu otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku otkazivanjem saradnje.

Kako godišnje naplaćujemo, imamo politiku "nema povraćaja novca". Ako otkažete članstvo, ono će ostati aktivno do kraja perioda koji je plaćen.

U izuzetnim okolnostima zadržavamo pravo da zatvorimo račun člana bez ikakvog zahteva za povraćaj novca ako utvrdimo da krše odredbe i uslove web lokacije. Članovi su vezani za odredbe i uslove web lokacije (kako je navedeno na ovoj stranici) na isti način kao i bilo koji drugi korisnik web stranice.Opšte

Ako vidite bilo koji sadržaj na našem portalu koji je netačan, nezakonit ili krši tuđa prava, kontaktirajte nas.

Portal NajboljeKompanije.com (Agencija SNOB) može u bilo kojem trenutku promeniti, izmeniti ili modifikovati ove Uslove. Sve značajne promene ovih Uslova bit će objavljene na web stranici. Ako se ne slažete sa Uslovima na ovoj stranici, trebali biste prestati koristiti web lokaciju.

Adresar

Contact - Kontakt

Ag SNOB