private

Ministarstvo.com - PONUDA KOMPANIJAMA

 

Predlazemo Vam da registrujete firmu na nasem portalu.

 

Odaberite POTKATEGORIJU sa pocetnim slovom

ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVZEN

 

PONUDA KOMPANIJAMA

KRATAK OPIS

Vaša kompanija bi se našla u pretrazi na sajtu  https://www.ministarstvo.com/ , a samim tim i pretraživacima (google, yahoo, bing, yandex ...) u kategoriji (na primer) PIVARE KRAGUJEVAC ili VINARIJE / KRAGUJEVAC, tj na  https://www.ministarstvo.com/pretraga/grad/kragujevac-pivnice.htm ili  https://www.ministarstvo.com/pretraga/grad/kragujevac-vinarije.htm . Na tom linku bi bio manji opis Vaše kompanije, koji bi vodio do linka gde bi bila Vaša internet prezentacija na našem sajtu , a dobili bi adresu www.ministarstvo.com/sr/vasa-kompanija  , na kojoj bi stavili tekst i fotografije. Od broja fotografija i teksta zavisi i godišnja clanarina, tj od 20 do 100 eura godišnje, pogledajte cenovnik na  https://ministarstvo.com/registracija.htm .
Ukoliko bi platili za 2 kategorije, bilo bi + 10 eura (na primer i vinarija i pivara). Za placanje unapred za 2 godine, treću dobijate besplatno.
Evo nedavnog primera koji smo odradili  https://ministarstvo.com/branik-maksa/ , koji je 100 eura godisnje, jer ima neogranicenu dužinu teksta , a možete i do 30 fotografija dodati. Recimo ako bi uzeli takav paket i želeli bi da se nađe u 2 kategorije, cena bi bila 110 eura godišnje, ili 220 eura za 3 godine (treća godina je gratis). To je najskuplja varijanta, ostale su jeftinije.
Naš cilj je da odradimo odlicnu optimizaciju sajta kako za nas tako i za Vašu kompaniju, da bi bila u vrhu pretrage na pretraživacima, jer je to poenta svake ozbiljne kompanije koja se reklamira na internetu.

Ukoliko imate dodatna pitanja, pogledajte stranicu KONTAKT.

Cenovnik važi od 01.01.2021.

 

delo ekologija energetika energija finance financije finansije gospodarski razvoj gospodarstvo gozdarstvo graditeljstvo gradjevinarstvo informaticko opstestvo informisanje infrastruktura izobrazevanje kmetijstvo komunikacije kultura mediji more nauka obrazovanie obrazovanje obrt okolis okolje poduzetnistvo poljoprivreda preduzetnistvo prehrana privreda promet prostor prostorno uredjenje prosvjeta rad razvoj rudarstvo saobracaj selo sport sumarstvo telekomunikacije transport trgovina turizam urbanizam vodoprivreda vodostopanstvo vrska zaposljavanje zdravje zdravlje zemjodelstvo zivotna sredina znanost

Kontakt


Agency SNOB