private

Ministarstvo.com - PONUDA KOMPANIJAMA

 

Predlazemo Vam da registrujete firmu na nasem portalu.

 

Odaberite POTKATEGORIJU sa pocetnim slovom

ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVZEN

 

PONUDA KOMPANIJAMA

KRATAK OPIS

Vaša kompanija bi se našla u pretrazi na sajtu  https://www.ministarstvo.com/ , a samim tim i pretraživacima (google, yahoo, bing, yandex ...) u kategoriji (na primer) PIVARE KRAGUJEVAC ili VINARIJE / KRAGUJEVAC, tj na  https://www.ministarstvo.com/pretraga/grad/kragujevac-pivnice.htm ili  https://www.ministarstvo.com/pretraga/grad/kragujevac-vinarije.htm . Na tom linku bi bio manji opis Vaše kompanije, koji bi vodio do linka gde bi bila Vaša internet prezentacija na našem sajtu , a dobili bi adresu www.ministarstvo.com/sr/vasa-kompanija  , na kojoj bi stavili tekst i fotografije. Od broja fotografija i teksta zavisi i godišnja clanarina, tj od 20 do 100 eura godišnje, pogledajte cenovnik na  https://ministarstvo.com/registracija.htm .
Ukoliko bi platili za 2 kategorije, bilo bi + 10 eura (na primer i vinarija i pivara). Za placanje unapred za 2 godine, treću dobijate besplatno.
Evo nedavnog primera koji smo odradili  https://ministarstvo.com/branik-maksa/ , koji je 100 eura godisnje, jer ima neogranicenu dužinu teksta , a možete i do 30 fotografija dodati. Recimo ako bi uzeli takav paket i želeli bi da se nađe u 2 kategorije, cena bi bila 110 eura godišnje, ili 220 eura za 3 godine (treća godina je gratis). To je najskuplja varijanta, ostale su jeftinije.
Naš cilj je da odradimo odlicnu optimizaciju sajta kako za nas tako i za Vašu kompaniju, da bi bila u vrhu pretrage na pretraživacima, jer je to poenta svake ozbiljne kompanije koja se reklamira na internetu.

Ukoliko imate dodatna pitanja, pogledajte stranicu KONTAKT.

Cenovnik važi od 01.01.2021.

Kontakt


Agency SNOB